Timeless Brocante

Dordrecht

 

Kvk-nummer: 64250121 Rotterdam

BTW-identificatienummer: NL180239934B01

 

 

 

BESTELLEN

Na bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag  inclusief verzendkosten en ons bankrekeningnummer.

 

ONZE PRIJZEN

De vermelde prijzen zijn in euro’s, exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Omdat wij gebruik maken van de margeregeling voor brocante en vintage artikelen wordt er geen BTW bedrag vermeld.

Wij werken met vaste prijzen, daarom zijn zowel de prijzen van onze artikelen, als de prijzen van verzending en bezorging niet onderhandelbaar.

 

ONZE ARTIKELEN

De meeste artikelen in de webwinkel van Timeless Brocante vertonen ouderdomssporen daar zij al een leven achter de rug hebben. Verwacht dus geen producten in ongebruikte nieuwe staat. Wij proberen altijd een zo goed mogelijke en eerlijke beschrijving van onze producten te geven en noemenswaardige beschadigingen zullen in de advertentie worden vermeld. Voor aanvullende informatie of extra foto’s kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Timeless Brocante is niet aansprakelijk voor zogenoemde gevolgschade die een afnemer of derde ter zake van de producten mocht lijden.

 

 

BETALINGSTERMIJN

In de webwinkel bestelde artikelen dienen binnen 7 dagen betaald te zijn. Is de betaling na 7 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling.

Indien u uw bestelling komt afhalen dan kunt u de betaling bij aflevering voldoen. U kunt bij ons niet pinnen en u dient de betaling dus contant, en het liefst zoveel mogelijk gepast, te voldoen. Een besteld artikel dient binnen 1 week (7 kalenderdagen) te worden afgehaald. Wenst u het artikel later af te halen dan is dat alleen mogelijk tegen betaling vooraf.

 

 

LEVERING

De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Bestellingen zullen door ons altijd met uiterste zorg verpakt worden en in goede staat worden aangeleverd bij Post.nl. Het verzenden van bestellingen is echter altijd voor risico van de koper. Timeless Brocante is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer door Post.nl. Voor de exacte leveringsvoorwaarden verwijzen wij u naar www.postnl.nl. De van toepassing zijnde verzendkosten worden per bestelling op het betalingsoverzicht vermeld. Op verzoek bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling extra verzekerd/aangetekend te verzenden; neemt u hiervoor vooraf even contact met ons op.  De ontvanger dient te allen tijde zelf de eventuele schadeprocedure met Post.nl af te handelen.

De gepubliceerde verzendtarieven gelden alleen voor Nederland.

Wij verzenden ook naar het buitenland, informeer hiervoor even naar de verzendtarieven via info@timelessbrocante.nl.

 

 

RETOURNEREN

Is een artikel of bestelling niet naar wens dan kan het artikel binnen 14 dagen worden geretourneerd. Retourzendingen dienen vooraf gemeld te worden via info@timelessbrocante.nl waarna u de verdere informatie over het retourneren van ons ontvangt.

Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd zijn anders dan de staat waarin zij door ons zijn verzonden. De verzendkosten voor het retourneren van artikelen zijn voor rekening van de klant.

Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

 

Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag  teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer.

 

Timeless Brocante behoudt zich het recht voor om algemene voorwaarden en/of teksten op de website tussentijds te wijzigen.

Zonder schriftelijke toestemming van Timeless Brocante is het niet toegestaan om inhoud van deze website te kopiëren, te publiceren of anderszins te gebruiken.

 

Met het plaatsen van een bestelling op onze website gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden zoals hierboven vermeld.

© 2014 - 2024 Timeless Brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel